0 0
Mert a vásárlás bizalomra épül. A Vaterán az
értékelések alapján tudhatod, hogy kitől vásárolsz,
sőt még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!
Kategóriák
Részletes keresés

Dell Xps 15 15, 6"" UHD notebook (dll_q3_206578)

Termékkód: 2362829321
Licitek: 0
Megfigyelők: 0
Látogatók: 11
FIX
ár
746 172 Ft × db
Áru mennyisége:
Készlet erejéig
Az aukció kezdete:
2016.10.11. 00:18:21
Az aukció vége:
Készlet erejéig
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Van
Szállítás és fizetés:
Más futárszolgálat utánvéttel   Személyes átvétel
Garancia:
Több mint 2 év
Számlaadás:
Van
Az áru helye:
Magyarország
Átvételi hely:
Budapest XI. kerület
Dell Xps 15 15, 6"" UHD notebook (dll_q3_206578) - XPS - 746172 Ft
Nagyításhoz vigye az egeret a kép fölé!
Eladó: eBolthu(1657)
98.25%
A megvett termék
Kapcsolatfelvétel az eladóval
A tranzakció lebonyolítása
Szállítás és csomagolás
Értékelés eladóként: 98.25%
Értékelés vevőként: -
Regisztráció időpontja: 2010.08.02.
98.25%

Dell Xps 15 15, 6"""" UHD notebook (dll_q3_206578)Notebook, tablet / Notebook
Termék elérhetősége: külső raktárról, 1-3 munkanapKategóriaÉrintőkijelzős Notebook
 ,
Kijelző méret15.6
 ,
ÉrintőkijelzőVan
 ,
Kijelző felbontás3840x2160&nbsppixel
 ,
Színezüst
 ,
Processzor gyártóIntel
 ,
Processzor családIntel Core i7
 ,
Processzor típus6700HQ
 ,
Processzor sebesség2.6&nbspGHz
 ,
Magok száma4
 ,
Memória típusDDR4 SODIMM
 ,
Memória méret16 GB
 ,
Háttértár típusHDD, SSD
 ,
Merevlemez kapacitás1000&nbspGB
 ,
Hibrid meghajtóNincs
 ,
SSD kapacitás32&nbspGB
 ,
Merevlemez fordulatszám5400&nbsprpm
 ,
Különálló video vezérlőVan
 ,
Videó Chipset gyártónVidia
 ,
SzériaGeForce
 ,
Videokártya típusGeForce GTX 960M
 ,
Videó memória2048&nbspMB
 ,
D-Sub csatlakozóNincs
 ,
HDMI csatlakozóVan
 ,
DisplayPort csatlakozóNincs
 ,
Optikai meghajtóNincs
 ,
WebkameraVan
 ,
Wifi802.11 ac
 ,
BluetoothVan
 ,
KártyaolvasóVan
 ,
UjjlenyomatolvasóNincs
 ,
USB 2.01
 ,
USB 3.03
 ,
Beépített modemNincs
 ,
BillentyűzetNemzetközi billentyűzet
 ,
Operációs rendszerWindows 10
 ,
Súly1.9&nbspkg
 ,
Szélesség357&nbspmm
 ,
Magasság17&nbspmm
 ,
Mélység235&nbspmm
 ,
Garancia3 év
 ,
HálózatCsak Wifi
 ,
Numerikus billentyűzetIgen
 ,
Laptop típusOtthon/Otthoni iroda
 ,
EgyébThunderbolt 3, Háttérvilágítású billentyűzet
 ,Operá,ció,s rendszer

Windows 10 rendszerrel kapható, , a zö,kkenőmentes, sokoldalú, szá,mí,tó,gé,pes é,lmé,ny forrá,sa.  ,

 ,

 ,Ismerje meg a vilá,g legkisebb 15 hü,velykes laptopjá,t

A vilá,g egyetlen 15 hü,velykes InfinityEdge kijelzője: A szinte tö,ké,letesen keret né,lkü,li kijelzőnek kö,szö,nhetően é,rhető el a lehető legnagyobb ké,pernyőmé,ret: a keret csupá,n 5,7 millimé,teres, azaz 59%-kal vé,konyabb, mint a Macbook Pro kerete, í,gy a 15 hü,velykes laptop mé,rete leginká,bb egy 14 hü,velykes modellé,hez mé,rhető.

Egyedi kialakí,tá,s: A mindö,ssze 11,17 millimé,ter vastag, 1,8 kg kezdőtö,megű é,s SSD-meghajtó,val ellá,tott XPS 15 a vilá,g legkö,nnyebb nagy teljesí,tmé,nyű 15 hü,velykes laptopja.
 ,

 ,
A Microsoft é,s a Dell magasabbra emelte a lé,cet. Ismé,t.

Az eddigi legjobb Windows é,s az eddigi legjobb Dell gé,p pá,rosa. Az eredmé,ny? Az erő, a teljesí,tmé,ny é,s a termelé,kenysé,g ú,j korszaka. A Windows 10 a vilá,g legné,pszerűbb operá,ció,s rendszeré,nek minden jó,l ismert funkció,já,t nyú,jtja, emellett szá,mos olyan nagyszerű ú,jí,tá,st is, amelyek tetszeni fognak Ö,nnek. A Windows 10 funkció,ival minden tevé,kenysé,ge haté,konyabbá, vá,lik:

Segí,tsé,gnyú,jtá,s felsőfokon: Cortana, a sajá,t digitá,lis asszisztense, mindig a rendelkezé,sé,re á,ll. A Waves MaxxAudio, Pro technoló,giá,val ellá,tott Dell szá,mí,tó,gé,peken Cortana termé,szetes hangvezé,rlé,st biztosí,t.

Start: Kezdettől fogva profin kezelheti a rendszert, hiszen a Windows Start menü,je kibőví,tett formá,ban té,r vissza. Rá,adá,sul az ö,sszes rö,gzí,tett alkalmazá,sa is á,tkerü,l az ú,j rendszerbe, í,gy minden ismerős é,s minden eddiginé,l jobb lesz.

Vezeté,kek né,lkü,l:
Mé,g nagyobb szabadsá,g: Minden Windows 10 rendszerű eszkö,zö,n megtalá,lható, a Battery Saver akkumulá,tor-kí,mé,lő szolgá,ltatá,s, í,gy tö,bbet dolgozhat é,s intenzí,vebben já,tszhat.
 ,

 ,
Lenyűgö,ző lá,tvá,ny, ú,tkö,zben is

Hihetetlen UltraSharp, 4K ultra HD ré,szletessé,g: Vá,lassza a lenyűgö,ző megjelení,té,si technoló,giá,t, amely UltraSharp, 4K ultra HD (3840×,2160) felbontá,sú, é,rintőké,pernyővel is kapható,. A tö,bb mint 8 millió, pixeles felbontá,s , ez 3 millió,val tö,bb, mint a MacBook Pro, é,s a full HD felbontá,s né,gyszerese , elké,pesztő ré,szletessé,gű megjelení,té,st tesz lehetővé,.

Ipará,gvezető szí,nmegjelení,té,s: Az XPS 15 az egyetlen olyan laptop, amely 100% Adobe RGB lefedettsé,get biztosí,t, í,gy a gazdag é,s é,lé,nk Adobe szí,neket való,sá,ghű mó,don ké,pes megjelení,teni. A Dell PremierColor alkalmazá,s pedig a webhelyek, videó,k é,s ké,pek szí,neit automatikusan Adobe RGB formá,tumú,ra mó,dosí,tja, í,gy Ö,n minden alkalommal a lehető legpontosabb szí,neket lá,thatja.

Együ,ttműkö,dé,s, egyszerűen: Az aká,r 170°,-os betekinté,si szö,get is kí,ná,ló, IGZO IPS panelnak kö,szö,nhetően szinten minden szö,gből lá,tható, a ké,pernyőtartalom.

Tegye mé,g ragyogó,bbá, a napjá,t: A 400 nites fé,nyerejű kijelző fé,nyesebb az á,tlagos laptopké,pernyőkné,l.

É,rintőké,pernyő: Vezé,relje laptopjá,t a ké,pernyő haszná,latá,val, é,rinté,ssel, lapozá,ssal é,s csippenté,ssel. Az opcioná,lis é,rintőké,pernyővel termé,szetesen mó,don kezelheti a technoló,giá,t.
 ,

 ,
Rendkí,vü,li teljesí,tmé,ny

Szupersebessé,gű processzorok: A valaha ké,szü,lt legerősebb XPS 6. generá,ció,s Intel, Quad Core, processzorokkal é,s vá,lasztható, 2 GB memó,riá,jú, NVIDIA, GeForce, GTX 960M grafikus ká,rtyá,val (2GB GDDR5 videomemó,ria) kapható,, í,gy a maximá,lis erőforrá,sigé,nyű feladatokat is kö,nnyedé,n vé,gezheti el.

Maximá,lis memó,ria é,s tá,rhely: ,Az XPS 15 aká,r 16 GB 2133 MHz-es memó,riá,t is ké,pes tá,mogatni , ez az 1600 MHz-es megoldá,sok 1,3-szorosa, í,gy gyorsabban é,rheti el a kí,vá,nt tartalmakat. A gyorsabb, PCIe vá,ltozatban is kapható,, aká,r 1 TB, kapacitá,sig bőví,thető hagyomá,nyos merevlemez vagy opcioná,lis fé,lvezető alapú, meghajtó, (SSD) bősé,ges tá,rhelyet é,s csú,cskategó,riá,s sebessé,get biztosí,t, a rendszer má,sodpercek alatt indul, í,gy a vá,rakozá,s helyett is vé,gezheti teendőit.

Hosszabb ü,zemidő: Az akkumulá,tor ü,zemideje aká,r 11 ó,ra is lehet. A Dell kiegé,szí,tő akkumulá,torral pedig ez az idő mé,g tová,bb nö,velhető.
 ,

 ,Alapvető termelé,kenyé,g, csupá,n egy é,rinté,sre

Fejlett csatlakozá,si lehetősé,gek: A tö,bbfunkció,s Thunderbolt, 3 port haszná,latá,val feltö,ltheti laptopjá,t, egyszerre tö,bb eszkö,zt is csatlakoztathat (tö,bbek kö,zö,tt aká,r ké,t 4K felbontá,sú, kijelzőt is), é,s é,lvezheti az aká,r 40 Gbit/s sebessé,gű adatá,tvitelt előnyeit , ez az USB 3.0 sebessé,gé,nek nyolcszorosa. A rendszer emellett ké,t USB 3.0 portot is tartalmaz.

Dokkolá,s felsőfokon: A tá,pellá,tá,s, az Ethernet-kapcsolat, a hang- é,s ké,pcsatlakozá,s egyetlen ká,belen keresztü,l tö,rté,nik. Az opcioná,lis Dell Thunderbolt, dokk gyorsabb adatá,tvitelt tesz lehetővé,, é,s haszná,latá,val aká,r há,rom full HD felbontá,sú,, illetve ké,t 4K felbontá,sú, kijelző is csatlakoztatható,.

Csippentsen, nagyí,tson é,s kattintson , pontosan
A precí,zió,s é,rintőpadot haszná,lva nem kell tö,bbé, az elugró, vagy elú,szó, kurzorral kü,zdenie, az Accidental Activation Prevention funkció,nak kö,szö,nhetően pedig nincs tö,bb fé,lrekattintá,s olyankor sem, amikor a tenyere vé,letlenü,l az é,rintőpadhoz é,r.

Tudja meg, miről maradt le eddig!
Az alapkié,pí,té,sben elé,rhető, há,tté,rvilá,gí,tá,ssal ellá,tott billentyűzettel gyengé,n megvilá,gí,tott vagy sö,té,t helyisé,gben is zavartalanul vé,gezheti tová,bb teendőit.
 ,

 ,Művé,szi kialakí,tá,s, pré,mium minősé,gű anyagokbó,l

Maximá,lisan tartó,s: Az XPS 15 egyetlen alumí,niumtö,mbből, precí,zió,s vá,gá,si eljá,rá,ssal ké,szü,l, amelynek az eredmé,nye a gyö,nyö,rű kialakí,tá,sú,, strapabí,ró, vá,z. A Corning, Gorilla, Glass NBT, 4K ultra HD felbontá,sú, ü,vegkijelző 10-szer olyan ellená,lló, a karcolá,ssal szemben, mint a ná,tronü,veg.

Kemé,ny munka kö,zben is hűvö,s marad:
A csukló,tá,masz anyaga szé,nszá,las ö,tvö,zet. Erős é,s vé,kony, mint az alumí,nium, á,m anná,l kö,nnyebb é,s hűvö,sebb tapintá,sú,.
 ,

 ,Az eddigi leginká,bb kö,rnyezetbará,t XPS laptop

Energiatakaré,kos: Az XPS 15 elnyerte az ENERGY STAR, minősí,té,st.

Intelligensebb anyagok:
Az XPS 15 a kö,rnyezetvé,delmet szem előtt tartva ké,szü,lt, í,gy mentes az olyan, kö,rnyezetre ká,ros anyagoktó,l, mint az ó,lom, a higany é,s bizonyos ftalá,tok. Elnyerte az EPEAT arany minősí,té,st, é,s BFR-/ PVC-mentes.

Ú,jrahasznosí,tható,: A laptop alkatré,szeinek 90%-a egyszerűen ú,jrahasznosí,tható, vagy ú,jra felhaszná,lható,, a bambuszbó,l ké,szü,lt csomagoló,tá,lcá,k pedig 100%-osan ú,jrahasznosí,tható,k.
 ,
Portok é,s bőví,tőhelyek

1. SD ká,rtyanyí,lá,s | 2. USB 3.0 port PowerShare funkció,val | 3. Akkumulá,torszint-megjelení,tő gomb é,s kijelző | 4. Kensington-zá,r | 5. Tá,pellá,tá,s | 6. HDMI | 7. Thunderbolt, 3: tá,pellá,tá,si bemenet / tö,lté,s, PowerShare, Thunderbolt 3 (40 Gbit/s, ké,tirá,nyú,), 2. generá,ció,s USB 3.1 (10 Gbit/s), VGA, HDMI, Ethernet é,s USB-A a kü,lö,n megvá,sá,rolható, Dell Adapter haszná,latakor | 8. Fejhallgató,-csatlakozó,
 ,

 ,
Mé,retek é,s tö,meg

Magassá,g: 11,17 mm | Szé,lessé,g: 357 mm | Mé,lysé,g: 235 mm | Kezdő tö,meg: 1,78 kg 56 Wh-s akkumulá,torral, SSD-meghajtó,val é,s nem é,rinté,sé,rzé,keny kijelzővel, 2 kg 84 Wh-s akkumulá,torral, SSD-meghajtó,val é,s é,rintőké,pernyővel
 ,

 ,Több darab rendelése (vagy más termékekkel együtt rendelése) esetén a szállítási díj nem változik - még ha a Vatera rendszere ezt is jelzi! A házhozszállítás díja országosan fix: 990 Ft. Személyes átvételre díjmentesen Budapesten a XI. kerületben van lehetőség.

Dell  , deldll_q3_206578
Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Átadási helyek    
Más futárszolgálat utánvéttel 990 Ft/db      
Személyes átvétel 0 Ft/db Budapest XI. kerület    
Garancia: Több mint 2 év
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Az 50.000 Ft feletti vásárlási értékű megrendeléseket ingyenesen szállítjuk, amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 10 kg-ot. A 10 kg-ot meghaladó küldemények kiszállítási díja 990 Ft. A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)

Még nem érkezett kérdés. Kérdezni a vásárlás előtt a legjobb.

Vásárlás - Dell Xps 15 15, 6"" UHD notebook (dll_q3_206578)

FIX
ár
746 172 Ft × db
Áru mennyisége:
Készlet erejéig
Az aukció kezdete:
2016.10.11. 00:18:21
Az aukció vége:
Készlet erejéig
Kapcsolódó top 10 keresés és márka